Our Menu
1) ONION BHAJI
49/-Løg dyppet i krydretkikærtedej og stegt i vegetablisk oile
2) PAPPADUMS
35/-Linse chips serveret med chutney
3) PANEER PAKORA
59/-Hytteost dyppet i krydret kikærtedej og stegt i vegetablisk oile
4) SAMOSA.
39/-Frituregt butterdej fyldt med kartofler, ærter og krydderis
5) SAMOSA CHAAT
59/-Frituregt butterdej fyldt med kartofler, ærter og krydderis
FROM TANDOOR STARTERS NON-VEG
6) TANDOORI CHICKEN TANGRI
89/-Kyllingestykker marineret, creme cashewnødder, ingefær og huildløgspaste
7) TANDOORI CHICKEN TIKKA
89/-Marineret kyllingefet tilberedt på spyd
8) MUMTAJ MALAI TIKKA.
89/-Kyllingestykker marineret, creme cashewnødder, ingefær og huildløgspaste
9) AROMA MIX TIKKA
129/-Kylling og lam tilberedt i tandooriovn
10) LAMB SEEKH KEBAB.
99/-Lam indbagt og vendt i kokkens pikante sauce
11) HARA BHARA KEBAB
89/-Kyllingestykker marineret i creme mint og hvildløgpaste ingefær
12) CHICKEN PAKORA.
49/-Kyllingstykker indbagt i kikærtedej
FORRETTER
MAIN COURSES / KYLLINGRETTER
13) BUTTER CHICKEN
129/-Kylling tilberedt I krydret smør og creme sauce
14) CHICKEN TIKKA MASALA
129/-Kyllingestykker tilberedt pepper frugt med tikka masala
15) CHICKEN KORMA
129/-Kylling stegt med safron og løg i cremet sauce
16) KARAHI CHICKEN.
129/-Kylling tilberedt med krydderier og hjemmelvaet karahi masala
SPINACH CHICKEN.
129/-Kylling tilberedt med frisk spinat og krydderier
18) AROMA CHICKEN CURRY
129/-Kylling tilberedt i karry sauce
19) CHICKEN VINDALOO
129/-Kylling tilberedt i krydet vindaloo masala
20) CHILI CHICKEN
129/-Kylling tilberedt i hvildøg med soja-chili sauce
21) BALTI MATHI CHICKEN
129/-Kylling stegt med vterer og cashew i cremet sauce
22) CHICKEN MADRAS
129/-Kylling tilberedt i krydet madras masala
LAMMERETTER
23) LAMB ROGAN JOSH
139/-Lammekød tilberedt i kashmiri krydderier og ingefær
24) LAMB KORMA. 139
139/-Lammekød stegt med urter og cremet sauce
25) BUTTER LAMB
139/-Lamb tilberedt i krydet smør og creme
26) KARAHI LAMB
139/-Lamb tilberedt med krydderier og hjemmelvat karahi masala
LAMB BHUNA MASALA
139/-Langtids-køgt lam med indiske krydderier og sauce
28) LAMB MADRAS
139/-Meget kendt sydindisk lammeret tilberedt i madras karry
29) LAMB VINDALOO
139/-Lam, tilberedt med special vindaloo sauce og kartofler
30) SPINACH LAMB
139/-Lambekød tilberedt med spinat og krydderier
FISKERETTER
31) FISH TIKKA MASALA
149/-Saftig marineret laks i tikka masala sauce
33) PRAWNS MASALA
149/-Kongerejer tilberedt med løg i tyk sauce
32) KARAHI PRAWNS
149/-Kongerejer tilberedt med krydderier, løg, grøn peberfraugt i tyk sauce
VEGETARRETTER
34) SPECIAL DAAL MAKHANI
109/-Sorte linser i cremet sauce med smør, løg tomater og krydderier
35) CHANA MASALA.
109/-Kikærter tilberedt med løg og karry masala drysset med koriander
36) MALAI KOFTA
109/-Kartofler og ost serveret i en krydret og fyldig kokossauce
37) AROMA MIX VEG
109/-Hytteost blomkål, kartofler, pepperfrugt i hjemlavet sauce
38) NAVRATAN KORMA
109/-Friske grøntsagar med nødder i cremet sauce
39) PANEER TIKKA BUTTER MASALA.
129/-Hytteost i rig cremet sauce med løg
40) PALAK PANEER
129/-Spinat tilberedt i krydderier med hjemmelavet hytteost
40) PALAK PANEER
129/-Spinat tilberedt i krydderier med hjemmelavet hytteost
41) SHAHI PANEER
129/-Hytteost kogt i cashew sauce, aromatisk med bukkehorn
42) KARAHI PANEER.
129/-Hyttoest i tomat, karry med ingefær, peberfrugt og drysset med koriander
43) CHEESE CHILI
129/-Krydret hyttoest med peberfrugt, ingefær, hvidløg og chilli
VEGANSRETTER
44) DAAL MAKHANI
109/-Sorte linser med løg, tomater og krydderier
45) CHANA MASALA.
109/-Kikærter tilberedt med løg og karry masala, drysset med koriander
46) MANCHURIAN.
129/-Vegetar-boller i krydret sauce med soja
47) JEERA ALOO
129/-Kartofler indbagt med karry og sort spidskommen
BØRNE MENUE
48) MOGHLI BØRNE MENUE KYLLING
59/-49) BHEEM BØRNE MENUE.
59/-BRIYANI
50) VEG BRIYANI
109/-Basmatiris med friske grøntsager og nødder
51) CHICKEN BRIYANI
129/-Basmatiris med stegt kylling, krydderier og urter, og drysset med nødder
52) LAMB BRIYANI
139/-Basmatiris med lammekød urter og drysset med nødder basmati rice with lamb, herbs and sprinkled with nuts
53) AROMAS BRIYANI
149/-Husets egen specielle opskrift
NAAN
54) PLAIN NAAN
25/-55) BUTTER NAAN
29/-56) GARLIC NAAN
29/-57) CHEESE NAAN
35/-58) TANDOORI ROTI
25/-EXTRA
59) KASHMIRI PALAO RIS.
29/-60) FREID RIS.
29/-61) JEERA BASMATI RIS
10/-62) BOONDI RAITA.
29/-63) AROMA MIX PICKLES
15/-64) AROMA SPl. SALAD.
39/-CHUTNIES
65) MANGO CHUTNEY
10/-66) MINT CHUTNEY
10/-67) HOT CHILLI DIP
15/-68) TAMARIND
10/-69) CHUTNEY MIX
25/-70) DESSERT
71) KHEER
49/-72) GULAB JAMUN
49/-2STK73) HALWA
49/-DRINKS
74) DANSKEVAND/KILDEVAND
19/-75) JUICE- MANGO, ORANGE, APPLE
39/-76) LASSI- MANGO LASSI
35/-77) SODAVAND. COLA, FANTA, FAXI, LEMON
29/-78) ØL KING FISHER
49/69HIMALYA MENU
2 PERSON. 499/- TANDOORI CHICKEN PAPADUM- 2peice BUTTER CHICKEN, RIS LAMB TIKKA, RIS NAAN BRØD
PUNJAB MENU
4 PERSON. 649/- ONION BHAAJI MALAI TIKKA CHICKEN TIKKA MASALA LAMB BHUNA DAAL MAKHANI PULAO RIS NAANBRØD
GURU MENU
6 PERSON 799/- AROMA MIX TIKKA PAPADUM Spl.CHICHEN 65- 9 peice LAMB ROGAN JOSH PANEER BUTTER MASALA CHICKEN KORMA AROMA BRIYANI MIX NAAN, RAITA, 3 RIS